منشور مدیریت علوی و منشور ملی بصیرت به عنوان میراثی گرانبها ماندگار می شوند

نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله در مراسم رونمایی از منشور مدیرت علوی و منشور ملی بصیرت گفت: این کار بزرگ سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان میراثی گرانبها ماندگار می شود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حجه الاسلام و المسلمین گواهی در این مراسم که صبح امروز با حضور دکتر محمد شریف ملک زاده، معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاونین و مدیران ارشد سازمان و جمعی از روحانیون در مجموعه ارگ آزادی برگزار شد، گفت: رونمایی از این منشور مدیریتی در ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی(ع)  پس از 34 سال اقدام بزرگ و شایسته ای است که از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به انجام رسیده است.

وی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه نامه حضرت علی(ع) به مالک اشتر نخعی شامل فرامین مهمی است که باید در دستور کار مدیران قرار گیرد، یادآور شد: فرامین این نامه پس از 34 سال در منشور مدیریت علوی به طور عملی و اجرایی در اختیار مدیران قرار خواهد گرفت.

نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله اظهار داشت: 110 نکته مدیریتی ارزشمند این نامه  باید مورد توجه و نظر مدیران قرار گیرد.


حجه الاسلام گواهی تصریح کرد: تاکنون 60 شرح بر این فرمان نوشته شده است، نکات ارزشمندی که در این نامه وجود دارد از چند دوره فوق تخصص مدیریت نیز بالاتر است.

وی با اشاره به چند فرمان نامه حضرت امام علی(ع) به مالک اشتر نخعی اظهار داشت: حضرت در فرمان اول به مظایف حکومتی و مدیریتی اشاره می کند و پس از آن رابطه مدیر با خداوند را مورد بررسی قرار داده و می فرماید اگر یک مدیر خدا را نداشته باشد هیچ چیز ندارد و اگر خدا را داشته باشد نیاز به هیچ پشتیبان دیگری ندارد.

نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله گفت: در فرمان حضرت علی(ع) آمده است که بهترین اندوخته حکومتی هر مدیری عمل صالح اوست، اگر کاری برای خدا باشد از دیدگاه خداوند مخفی نمی ماند، یک مدیر باید هوای نفس خود را کنترل کند و مالک نفس خود باشد.

حجه الاسلام گواهی اظهار داشت: حضرت امام علی (ع) در بخش دیگری از این نامه به مالک اشتر نخعی می فرماید، تو مالک مردم هستی و کس دیگری مالک توست و خداوند بالاتر از همه و مالک تمامی انسان ها است.

وی گفت: این منشور که حاوی 110 نگته مدیریتی است باید مورد توجه مدیران قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه افزود: این منشور نامه حضرت امیرالمومنین حضرت علی(ع) را به شکل امروزی، به طور عملی و اجرایی در اختیار مدیران قرار  می دهد.

وی همچنین در رابطه با منشور ملی بصیرت اظهار داشت: برخی حوادث باید اتفاق بیفتد تا انسان ها خودشان را نشان دهند و سره از ناسره تشخیص داد شود.

حجه الاسلام گواهی افزود: مردم ما در 8 سال دفاع مقدس اوج عزتمندی و اقتدار خود را نشان دادند و با بصیرت و آگاهی در این میدان عظیم حضور پیدا کردند.

وی گفت: جنگ تحمیلی را نی توان از برکات بزرگی دانست که جریان مدیریت کشور را به سمت و سویی درست کشاند، شاید اگر این جنگ 8 ساله پیش نمی آمد کشور از لحاظ مدیریتی به مشکل بر می خورد.

نماینده ولی فقیه اظهار داشت: در رابطه با اتفاقات سال 88 نیز همین گونه است، با بروز آن حوادث مردم هوست واقعی بسیاری از افراد را شناختند و بت بودن این افراد برای جامعه فرو ریخت.

وی افزود: هرچند موضوع بصیرت را مقام معظم رهبری از سال 76 مرد توجه قرار دادند اما اوج این مقوله سال 88 و بروز حوادث آن سال از سوی رهبر انقلاب مطرح شد.

حجه الاسلام گواهی تصریح کرد: بصیرت و آگاهی موضوعی است که باید مورد توجه مردم و مدیران قرار گیرد، هر مدیری باید بداند در محیط پیرامونش چه اتفاقاتی می افتد و نسبت به آنچه در حال رخ دادن است بصریت داشته باشد.

گفتنی است، منشور مدیرت علوی و منشور ملی بصیرت در پایان این مراسم توسط دکتر محمد شریف ملک زاده، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حجه الاسلام گواهی نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله(ص)، دکتر آتوسا مومنی معاون میراث فرهنگی کشور و جمعی از روحانیون حاضر در این مراسم رونمایی شد. 




انتهای پیام/

کد خبر 139205132